Banners

Als partner van Ad-Online maakt u van uw website een commercieel succes zonder investeringen of tijdsverlies! Het concept is simpel: u stelt uw website, of een deel daarvan, beschikbaar voor het plaatsen van banners door geselecteerde adverteerders. Vanaf daar nemen wij u al het werk uit handen!

Wij garanderen kwaliteit!

Ons doel is het vinden van een adverteerder die bij u past. Wij willen dat u tevreden bent met deze partij, het gaat tenslotte om een samenwerking met úw website! Daarom maken we vooraf een analyse om de mogelijkheden voor u in kaart te brengen. Zo kunnen we u een passend voorstel doen. Het plaatsen van een banner gaat altijd in goed overleg. Wij ontwerpen alle banners in onze eigen studio. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen.

U profiteert van de opbrengst!

Uiteraard heeft u profijt van een banner op uw website! Een groot deel van de opbrengst komt uw organisatie ten goede. Geld dat rechtstreeks terugvloeit naar uw sportclub, culturele instelling of evenement. Wij zijn gespecialiseerd in sport, cultuur en evenementen in alle soorten en maten. Wij hebben ruim vijftien jaar ervaring in het exploiteren van websites en werken samen met gerenommeerde sportpartners.

Ook alles uit uw website halen?

Natuurlijk verwelkomen wij nieuwe partners van harte! Heeft de website van uw sportvereniging, theater of evenement ruimte voor een banner? Informeer dan naar de mogelijkheden! Neem contact op!